Information om Alfred

Navn:                       Alfred 
Køn:                         Han
Født:                        15 Maj 2018
Neutraliseret:         Nej 
Sundhedstjekket:   Februar 2019 
Ca. Vægt:                 12 kg.  
Formidlingsgebyr:  3000 kr.
Kan besøges i:         Silkeborg 
————————
Kontakt os på:          
adoption@dfas.dk

 

Hvem er Alfred og hvilket hjem søger han:

Søde Alfred på kun 9 mdr. søger en ny familie, da familiens situation desværre har ændret sig.

Alfred er et rigtig madøre, både når det gæler godbidder og sin mad. Han elsker opgaver, og at bruge sin snude samt hoved. Derudover elsker Alfred også en god gåtur i skoven, han går fint i snor, men kan dog godt trække lidt, hvis der er en lækker duft i naturen.

Alfred har gået til socialiserings træning og dette er gået rigtig godt. Han kan nogle gange være lidt forsigtig, men elsker at snakke og lege med både hunde, mennesker og børn. Også dem han ikke kender. Alfred bor i dag sammen med Charlie som er familiens anden hund. Alfred er meget knyttet til sin hundestorebror Charlie.

Alfred kan ikke lide at være helt alene hjemme, så hyler/kalder han.  Dog kan han fint være alene hjemme sammen med familiens anden hund Charlie. Når Charlie er der sover Alfred bare når de er alene hjemme. Alfred har aldrig prøvet at være “ene hund”. Han kommer fra en søskendeflok på 11 som han gik sammen med til han var 4 mdr. og siden da har han boet med Charlie. Det er derfor et krav at Alfreds nye hjem har en hund i forvejen og at det er hund som er social og stadig aktiv.  Alfred har stadig et par få uheld her og der, men er godt på vej med renligheden.

Udover at Alfred elsker at arbejde med opgaver, gå ture i skoven og er et rigtig madøre, så er noget af det bedste han ved, at ligge i skødet i sofaen og køre bil. Når han hører bildøren, så er han helt klar til at skulle med på tur.

Alfreds aktivitetsniveau er middel, han elsker de lange gåture, men også at putte og være tæt på sin familie.

Alfred ønsker sig et hjem, hvor der er en eller to andre sociale hunde, hus med indhegnet have, positiv træning samt aktivitet og meget gerne et sted, hvor man må være med i sofaen når der skal hygges fredag aften foran fjernsynet.

Syntes du også at Alfred er skøn og kan du give ham et kærligt hjem? Så send os en mail med lidt om dig, dine rammer osv. til adoption@dfas.dk

Alfred er sygeforsikret hos Agria, og der vil inden adoption være lavet et nyt sundheds-tjek.

 

Baggrundshistorie: 

Søde Muriel, der nu hedder Alfred er født på internatet Bianca i Portugal. Alfreds mor Mammy blev fundet gående på gaden drægtig, heldigvis var der en lokal som kørte hende til internatet. Kun to dage efter Mammy blev indleveret på internatet fødte hun 11 små snuder. Alfred kommer derfor fra en stor søskendeflok, hvoraf 4 af dem er i Danmark. Alfred har boet hos sin familie siden han var 4 mdr.