Information om Bacho

Navn:                        Bacho
Køn:                          Han
Født:                         Midt 2015
Neutraliseret:          Ja
Ca. Vægt:                  16 kg. 
Formidlingsgebyr:   3500 kr.
Befinder sig:             Portugal          
————————
Kontakt os på:          
adoption@dfas.dk

 Hvem er Bacho og hvilket hjem søger han:

 Bacho blev efterladt på internatet. Bundet til porten og forladt af hans ejere midt om natten. I starten var han meget utilpas på internatet. Hver gang hans boks skulle gøres ren og han derfor kom ud i gården og kunne løbe ville han forsøge at hoppe over internatets mure for at komme væk.

Nu har han affundet sig med at han er blevet forladt og at internatet er hans nye hjem. Han spotter dog stadig mennesker på lang afstand og står ivrigt og logrer med halen indtil nogen kommer og snakker med ham. Bacho er bare 1,5 år gammel og det syntes urimeligt at en så ung og flot hund der er så ked af at være på internatet skal spilde hans bedste år der.

Derfor håber vi at der findes et hjem til ham i Danmark. Ud over at være et nussehoved et han glad for al kontakt. Han elsker andre hunde.

Han er god med børn og med katte. Han skal ud til en familie der vil give ham massere af kærlighed og opmærksomhed og en familie der kan lide at være aktiv, så han kan løbe rundt i en have og komme på ture og bruge sin næse.

Kan du give Bacho et kærligt hjem med motion og stabilitet? Så send os en mail med lidt om dig, dine rammer osv. til adoption@dfas.dk

 

Dyrlæge check:  
Hundene bliver vaccineret med standard vaccine (mod hundesyge, smitsom leverbetændelse, parvovirus, kennelhoste og Leptospirose) og har fået vaccine mod rabies. Hundene bliver ligeledes testet for Leishmania og giardia. Hunden får orme- og loppekur inden den forlader udlandet, har EU pas og er chipmærket. Ejer skal selv tilmelde hunden til hunderegisteret.