Information om Markl

Navn:                       Markl
Køn:                         Han
Født:                        Juli 2015
Neutraliseret:         Ja
Ca. Vægt:                 9 kg.  
Formidlingsgebyr: 3500 kr.
Befinder sig:           Portugal
————————
Kontakt os på:          
adoption@dfas.dk

 

Hvem er Markl og hvilket hjem søger han:

Den haleløse fyr Markl et en sjov og langbenet lille dreng. Han er taget ud af det offentlige internat, da de afliver de hunde der ikke får hjem indenfor kort tid og internatet DFA samarbejder med henter derfor indimellem adoptionsegnede hunde på internatet når de har plads.

Markl blev fanget af den lokale hundefanger da han løb rundt på stranden i Portugal. Her var han blevet efterladt af hans tidligere ejer.

Markl er en sød dreng som elsker hans hundekammerater. Han lister omkring på hans lange hurtige ben når han lukkes fri og han elsker at gå ture.

Han er en lille fyr på omkring 8 kg, men med meget lange ben.

Markl vil elske en familie uden små børn. Han elsker mennesker og er god ved de hunde han kender, men han kan godt blive lidt skræmt ved høje lyde.

Vil du vide mere så send os en mail på adoption@dfas.dk

 

Dyrlæge check:  
Hundene bliver vaccineret med standard vaccine (mod hundesyge, smitsom leverbetændelse, parvovirus, kennelhoste og Leptospirose) og har fået vaccine mod rabies. Hundene bliver ligeledes testet for Leishmania og giardia. Hunden får orme- og loppekur inden den forlader udlandet, har EU pas og er chipmærket. Ejer skal selv tilmelde hunden til hunderegisteret.